Welkom bij stichting ZINNIA

stichting ZINNIA gaat stoppen!

Van maart 2015 tot maart 2020 is stichting ZINNIA druk in de weer geweest met het organiseren van activiteiten en evenementen en om als intermediair op te treden tussen hulpzoekenden en diverse hulporganisaties.

Tijdens de coronacrisis zijn al deze activiteiten en diensten plotsklaps volledig stil komen te liggen. Dit werd natuurlijk als erg vervelend ervaren, maar gaf de stichting ook een moment van bezinning. Tijdens deze periode besteedden de bestuursleden, noodgedwongen door de maatregelen, meer tijd aan gezin en familie. Dit werd eigenlijk als zeer prettig ervaren en er werd beseft dat tijd voor familie en vrienden er de laatste jaren nogal eens bijin is geschoten.

Ook werd tijdens deze periode goed gekeken naar de afgelopen jaren en naar de toekomst. Terugkijkend werd geconcludeerd dat het steeds meer tijd en moeite kostte om de financiën geregeld te krijgen. En naast de full-time banen begon die tijd toch wel steeds zwaarder te wegen.

En vooruitkijkend ziet het er met de huidige, en eventueel te verwachten, maatregelen ook niet eenvoudiger uit om een evenement georganiseerd te krijgen.

Hiernaast lijkt het erop dat de Gemeente Roosendaal, samen met enkele professionele organisaties, op een structurele manier het aanbod, ten behoeve van armoede bestrijding en ondersteuning, aan het versterken is. En helaas heeft stichting ZINNIA te weinig mankracht om hierbij naar tevredenheid aan te kunnen sluiten.

Na aanleiding van bovenstaande heeft stichting ZINNIA besloten om helemaal te stoppen. Dit betekend dat wij geen activiteiten meer zullen gaan organiseren en niet meer op zullen treden als intermediair.

De overgebleven producten, die niet zijn vergeven tijdens de voorafgaande evenementen, zoals bijvoorbeeld tijdens het Sinterklaasfeest, zullen de komende maanden nog worden aangeboden als cadeautjes voor Sinterklaas. Ook van de overgebleven financiën zullen nog enkele cadeautjes worden gekocht en worden aangeboden.

Stichting ZINNIA bedankt iedereen die ze heeft geholpen de afgelopen 5 jaar en wenst iedereen al het goeds voor nu en in de toekomst.
 
Sinterklaas 2020 stichting ZINNIA

stichting ZINNIA

stichting ZINNIA © 2021                         Designed By: Deibel Design                         Powered By: OpenCart