Welkom bij stichting ZINNIA

Ons doel

Stichting ZINNIA is een non-profit organisatie met als doel het sociale leven te bevorderen van alle bewoners, in de Gemeente Roosendaal, die verborgen in armoede leven en in een isolement dreigen te raken of al zitten. Stichting ZINNIA doet dit door op te treden als tussenpersoon, het organiseren van evenementen en het leveren van basispakketten.

Hulpzoekend?

Lees dan eerst onze Algemene Voorwaarden!

Als u het hiermee eens bent kunt u zich Aanmelden en zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de aanmeldingsprocedure te starten.

Collecteurs gezocht!

De Oranje Fonds Collecte 2017 komt eraan!

Om sociale organisaties een steun in de rug te geven, organiseert het Oranje Fonds de Oranje Fonds Collecte en in de gemeente Roosendaal vindt deze plaats van 6 t/m 10 juni 2017.

De Oranje Fonds Collecte is voor verenigingen en stichtingen die Nederland mooier en socialer maken. Deelnemende organisaties aan de collecte mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen besteed aan sociale en locale initiatieven. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

Meld u aan als collecteur!
stichting ZINNIA Oranje Fonds Collecte 2017 Jeugdcultuurfonds Brabant Peter Pan
  • De Helpende Handjes
  • Leonidas

stichting ZINNIA