2017 06: Oranje Fonds Collecte

De Oranje Fonds Collecte 2017 komt eraan!

Om sociale organisaties een steun in de rug te geven, organiseert het Oranje Fonds de Oranje Fonds Collecte en in de gemeente Roosendaal vindt deze plaats van 6 t/m 10 juni 2017.

De Oranje Fonds Collecte is voor verenigingen en stichtingen die Nederland mooier en socialer maken. Deelnemende organisaties aan de collecte mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen besteed aan sociale en locale initiatieven. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

Collecteurs gezocht!

Stichting ZINNIA heeft zich aangemeld voor één collectegebied en is op zoek naar een tiental collecteurs. Heeft u interesse en tijd van 6 t/m 10 juni om ons, en uw omgeving, te helpen? Stuur dan een mail met uw motivatie en een copy van uw identiteitsbewijs naar info@stichtingzinnia.nl. Wij nemen dan contact met u op om verdere afspraken te maken.

Collectegebied