2017 12: Mededeling

2018 02: UPDATE:

Beste allen,

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gemerkt hebben vinden wij het erg lastig om niks te doen.
We zullen ons dan ook blijven inzetten voor jullie, maar voorlopig nog wel op een lager pitje.

Met vriendelijke groeten,

Team stichting ZINNIA

2017 12: MEDEDELING

Beste bezoekers, donateurs, collega-organisatie en overige geïnteresseerden,

Met pijn in ons hart moeten we u helaas een treurige mededeling doen.

We hebben namelijk besloten om vanaf eind 2017 al onze activiteiten en diensten op non-actief te zetten.
De voornaamste reden hiervoor is dat de tijd, die we besteden aan de werkzaamheden voor stichting ZINNIA, naast onze fulltime banen, een te grote impact heeft op onze families.

Dit betekend dat we

• per direct
    • geen nieuwe bezoekers meer accepteren en geen welkomstgesprekken meer zullen houden
    • geen pakketten meer zullen aanbieden
    • niet meer met regelmaat activiteiten en evenementen zullen organiseren
  • nog wel
    • van onze bestaande bezoekers aanvragen t.b.v. het Jeugdcultuurfonds in behandeling zullen nemen
    • ons netwerk en website ter beschikking stellen voor het verdelen van toegangskaartjes van activiteiten en evenementen die georganiseerd worden door andere organisaties

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen in ons en als u nog vragen of opmerkingen heeft horen we die graag.

Met vriendelijke groeten,

Team stichting ZINNIA