Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AFGELOPEN: Verwendag 2018
Voor wie? Op speciale uitnodiging van Stichting De La Vie mogen kinderen van onze vaste bezoekers..

AFGELOPEN: Avond4daagse 2018
Voor wie? Dankzij Stichting Paul, sociaal steunfonds Sint Jan, fonds Kind & Armoede en at..
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).

AFGELOPEN: Dirk Scheele - Zomerpopconcert
Voor wie? Voor kinderen (doelgroep: 3 tot 7 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeent..

AFGELOPEN: Roosendaal Open Air
Voor wie? Voor bewoners (doelgroep vanaf 18 jaar) in de gemeente Roosendaal e.o. met een..

AFGELOPEN: Meziekmeneer Ronald
Voor wie? Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeent..

AFGELOPEN: Toneelvereniging Mariahout - De Kleine Zeemeermin

AFGELOPEN: Theater van de Droom - Harlekinade

AFGELOPEN: Koekepeer Theater - Broer & Zus
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

AFGELOPEN: Pelle & Pip - Feest!

AFGELOPEN: Het Grote Piraten Avontuur

AFGELOPEN: Hippe Fair

AFGELOPEN: Maan, Demi, Kimberly
Voor wie? Voor kinderen (doelgroep: vanaf 12 aar) en ouders uit minima gezinnen in de gemee..
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).

AFGELOPEN: Roosendaal Danst

AFGELOPEN: Sinterklaas in het Tongerlohuys 2018
Om het aanmeldproces te versimpelen en centraliseren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via ..

AFGELOPEN: Sinterklaasfeest 2018
Voor wie? Alle kinderen, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., tot en met 12 ja..
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).