Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Jeugdfonds Cultuur
VOORWAARDEN: Uw kind is woonachtig in de Gemeente Roosendaal en tussen de 4 en 18 jaar U bent ..
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

AFGELOPEN: De Chocoladefabriek van Sinterklaas
Aanmelding gesloten Voor wie? Voor 2 X 20 personen (kinderen en ouders) uit minima gezinne..
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

AFGELOPEN: Koekepeer Theater - Super Willem!
Voor wie? Voor 53 kinderen en 53 ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., a..

AFGELOPEN: Toneelvereniging Mariahout - Rapunzel

AFGELOPEN: Aladdin Kindershow

AFGELOPEN: Op vakantie met Dirk Scheele

AFGELOPEN: Circustheater Vladimir - Apetrots

AFGELOPEN: Sinterklaas in het Tongerlohuys 2017
Om het aanmeldproces te versimpelen en centraliseren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via ..

AFGELOPEN: Dirk Scheele - Zomerpopconcert
Voor wie? Voor kinderen (doelgroep: 3 tot 7 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeent..

AFGELOPEN: Meziekmeneer Ronald
Voor wie? Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeent..
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

AFGELOPEN: Toneelvereniging Mariahout - De Kleine Zeemeermin

AFGELOPEN: Theater van de Droom - Harlekinade

AFGELOPEN: Koekepeer Theater - Broer & Zus
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

AFGELOPEN: Pelle & Pip - Feest!

AFGELOPEN: Het Grote Piraten Avontuur

AFGELOPEN: Roosendaal Danst

AFGELOPEN: Sinterklaas in het Tongerlohuys 2018

AFGELOPEN: Meziekmeneer Ronald

AFGELOPEN: Alleen op de wereld

AFGELOPEN: Pip & Pelle - 1,2,3, Actie!

AFGELOPEN: Koekepeer Theater - Kijk, daar vliegt een walvis!