AFGELOPEN: De Chocoladefabriek van Sinterklaas

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20161116

* Datum bezoek Chocoladefabriek:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

Aanmelding gesloten

Voor 2 X 20 personen (kinderen en ouders) uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima | Sta op voor de Minima)

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar Sinterklaas en zijn Pieten nu eigenlijk wonen en werken tijdens hun verblijf in Roosendaal? Daar zou dit jaar nog wel eens een antwoord op gevonden kunnen worden. Alle kinderen uit de stad zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de werkplaats van de Pieten en Sinterklaas te ontmoeten in zijn werkkamer. Ontdek alle geheimen van deze magische plek tijdens jouw persoonlijke rondleiding door de Chocoladefabriek van Sinterklaas.

2 momenten zijn speciaal gereserveerd voor stichting ZINNIA en onze collega-organisaties;
Op woensdagmiddag 23 november 16:30 en woensdagmiddag 30 november 15:45 vinden -samen met een Pietengids- de rondleidingen plaats door de Chocoladefabriek van Sinterklaas.De Gidspiet neemt de groep op een wondere reis mee door de werkplaats die uitkomt in de majestueuze Fabriekshal. Een uniek kijkje achter de schermen van Sinterklaas BV inclusief een ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten in het mooiste stukje erfgoed van Roosendaal.

Tongerlohuijs
Kerkstraat 1
4701 HT, Roosendaal

• Bezoekers van stichting ZINNIA moeten de kaartjes aanvragen via onze website.
  • Leden van onze collega-organisaties moeten de volgende gegevens via één van de bestuursleden of beheerders mailen naar evenementen@stichtingzinnia.nl;
    Eigen aanvragen, onvolledige gegevens en aanvragen op anderen manieren worden niet in behandeling genomen.
    • datum (23 november 16:30 of 30 november 15:45)
    • voornaam, achternaam en geboortedatum van alle bezoekers
    • adres, telefoonnummer en emailadres