AFGELOPEN: Avond4daagse 2017

* Wijze van deelname:

* Ik loop mee voor de:

* Ik ga voor de :

* Begeleider(s): Telefoonnummer (bereikbaar tijdens het evenement):

* Ouder(s) / Verzorger(s): Naam / Namen:

* Begeleider(s): Naam / Namen:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Ondertekening:

Dankzij Stichting Paul, sociaal steunfonds Sint Jan, fonds Kind & Armoede en atletiekvereniging THOR mag stichting ZINNIA een beperkt aantal bezoekers, die géén financiële middelen hebben om zichzelf of op school op te geven, laten wandelen met de avondvierdaagse en ontvangen ze elke avond iets lekkers. Vaste bezoekers van stichting ZINNIA krijgen tot en met zondag 19 maart 2017 de eerste mogelijkheid om zich aan te melden. Hierna kunnen ook kinderen en begeleiders van onze collega-organisaties zich, via het beheer of bestuur van de collega-organisatie, opgeven tot uiterlijk vrijdag 7 april 2017.

Maandag 15 t/m donderdag 18 mei 2017.
Start is elke avond tussen 18:15 en 18:45

3 / 6 / 10 km. wandelen.
We adviseren u kinderen tot 8 jaar maximaal 6 km te laten wandelen.
Deelnemers kunnen, na 4 dagen te hebben gewandeld, een herinneringsmedaille ontvangen.
Let op dat wij een beperkt aantal deelnames met herrinneringsmedaille en een onbeperkt aantal deelnames voor begeleiders (zonder herinneringsmedaille), kunnen aanbieden

Parkeerplaats Sportpark Vierhoeven
Roosendaal

Tot uiterlijk vrijdag 7 april 2017 kunnen bezoekers van stichting ZINNIA zich aanmelden via www.stichtingzinnia.nl en na 19 maart kunnen ook leden van collega-organisaties aangemeld worden via hun bestuur of beheer. Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 7 april 2017 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleiders(s) van 18 jaar, of ouder. Zij zijn verantwoordelijk voor het in de gaten houden van hun kind(eren).
  • U dient zich elke avond bij de startlocatie en tussenstop van stichting ZINNIA te melden.
Voor dit evenement worden, na zondag 19 maart, ook de leden uitgenodigd van:

stichting ZINNIA
Beste bezoeker,

U heeft zich opgegeven via stichting ZINNIA voor de Avond4daagse. Deze zal plaatsvinden van maandag 15 tot en met donderdag 18 mei.

Melden:
Wij verwachten u elke avond om 18:00 op de parkeerplaats van Sportpark Vierhoeven, bij vaknummer 10, om uw aanwezigheid te registreren.

Parkeren:
Auto’s dienen geparkeerd te worden in de daarvoor gereserveerde parkeervakken op het parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven. Ook voor het stallen van fietsen is op het parkeerterrein een flinke ruimte gereserveerd. Voor een vlot en goed verloop van het parkeren dienen de aanwijzingen van de  verkeersregelaars / parkeerwachten strikt opgevolgd te worden.

Loterij:
Op maandag ontvangt u van ons een deelnemerslot. Het is raadzaam deze elke avond mee te nemen. Op een groot bord bij de geluidswagen is te zien op welke loten prijzen gevallen zijn. Gewonnen prijzen kunnen elke avond tot uiterlijk 21:15 bij de geluidswagen opgehaald worden.

Starten:
Het is niet toegestaan voor 18:15 uur te vertrekken, omdat onze verkeerregelaars dan nog niet op hun post zijn. Er kan voor gekozen worden om vanaf 18:15 gezamenlijk te starten of om ongeveer gelijktijdig aan te komen. Voor in ieder geval donderdag adviseren we de volgende starttijden:

• 18:15     10 km.
  • 18:30     6 km.
  • 18:45     3 km.

Traktatiezone:
Elke avond ontvangt u bij de traktatiezone een drankje en iets lekkers

Milieu:
Onze wandelroutes hebben we zoveel mogelijk uitgezet in het prachtige natuurgebied ten zuiden van Roosendaal. Langs het parcours komt men regelmatig afvalbakken tegen. Het beste is om afval mee te nemen naar de finish waar bij de startvakken diverse afvalcontainers zijn neergezet om het afval in te verzamelen.

Defilé / Medaille / Presentje:
De laatste avond willen we graag gezamenlijk de laatste paar kilometers lopen. We verzamelen dan in de Onyxdijk bij vak 10 om uw medaille en een leuk presentje in ontvangst te nemen en gezamenlijk het defilé te starten.

T-Shirt:
Voor de herkenbaarheid ontvangen we van onze donateur (stichting Paul) t-shirts. We vragen u vriendelijk van alle deelnemers de maat voor 5 mei door te geven en de shirts in ieder geval de donderdagavond te dragen.

Rabobank Wisselbeker:
Als er mensen zijn die de sfeer willen vergroten met banners, vlaggen, wimpels, karren, groepslied, yell, of iets dergelijks, dan mag dat natuurlijk ook. We kunnen hiermee zelfs de Rabobank Wisselbeker winnen. (Voor de beoordelingscriteria kunt u ons even mailen)

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan horen we ze graag en kunt u ze mailen naar info@stichtingzinnia.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team stichting ZINNIA