AFGELOPEN: Pasen 2017

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20170416

* Geslacht:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Ondertekening:

Alle leeftijden zijn welkom en moeten worden aangemeld (incl. volwassenen), maar de activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar.

Zondag 16 april 2017 van 13:00 tot 17:00

Meemaak Theater: Donder de Draak
Eieren zoeken in het park
Vele andere activiteiten
Enkele drankjes, frietjes en een snack

Kosten?
GRATIS voor de bezoekers van stichting ZINNIA en collega-organisaties (alleen op uitnodiging en aanmeldingen voor 8 april 2017)
Overige geïnteresseerden kunnen kaartjes bestellen via: (nader te bepalen website)

Roosendaal

Tot uiterlijk zaterdag 8 april 2017 kunnen bezoekers van stichting ZINNIA zich aanmelden via www.stichtingzinnia.nl en leden van collega-organisaties aangemeld worden via hun bestuur of beheer.
AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleiders(s) van 18 jaar, of ouder. Zij worden verantwoordelijk gehouden voor eventuele schade of ongeregeldheden veroorzaakt door hun kind(eren).
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 8 april 2017 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
  • Om het voor alle kinderen mogelijk te maken een fantastisch paasfeest bij te wonen, vragen wij u vriendelijk zich niet op te geven voor meerdere paasfeesten.
Voor dit evenement worden ook de leden uitgenodigd van: