AFGELOPEN: Sinterklaasfeest 2017

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20171203

VOOR ALLE KINDEREN EN VOLWASSENEN MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND (Min.1 volwassene):

* Geslacht:

* Voorwaarden:

Alle kinderen, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., tot en met 12 jaar. (uitzonderingen na overleg)

Zondag 3 december 2017 van 14:00 tot 18:00

Geheel verzorgde sinterklaasmiddag met snoepgoed en enkele drankjes
Natuurlijk ook een bezoek van de Sint en zijn Pieten en misschien nemen ze voor de kinderen ook nog wel een cadeautje mee.
Nadat de Sint en zijn Pieten zijn vertrokken, trakteren we iedereen op friet en snacks.

Huis van de Westrand
Sint Lucasplein 3
4703 HX Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
  • U bent pas aangemeld zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
  • Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 19 november 2017 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
  • Om het voor alle kinderen mogelijk te maken een fantastisch sinterklaas bij te wonen, vragen wij u vriendelijk zich niet op te geven voor meerdere sinterklaasfeesten.
  • Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.
Speciaal uitgenodigd:

Tammy's Party's