AFGELOPEN: Peter Pan

Donateur: De Ruilwinkel
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement

Voor maximaal 40 kinderen, ouder dan 6 jaar, en hun ouders

Als op een heldere nacht de jonge Peter Pan het huis van de familie Darling bezoekt, verandert het leven van dit keurige Brits gezin voorgoed. Peter neemt de kinderen in hun dromen mee naar het magische Neverland. Als de gevreesde Kapitein Haak en zijn bemanning horen van de terugkomst van Pan ontketent zich een spannend avontuur in het land waar kinderen nooit volwassen worden. Peter Pan is een originele musicalproductie van Roosendaalse bodem met regionaal theatertalent omlijst met live muziek.

Woensdag 14 juni 2017 om 14:30

De Kring
Kerkstraat 1
4701 HT, Roosendaal