AFGELOPEN: Koekepeer Theater - Super Willem!

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20170726

Voor 53 kinderen en 53 ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Super Willem kan alles. Als er ergens een ramp uitbreekt – een huis dat in brand staat, een trein die ontspoort, een tijger die ontsnapt – wordt Super Willem ingeschakeld. Super Willem stopt auto’s met zijn pink, redt katten uit bomen en vangt honderd boeven tegelijk. Super Willem is nergens bang voor. En terecht. Hij heeft spierballen als kanonnen en vuisten als beton. Alle jongens willen net zo stoer en sterk zijn als hij en alle meisjes gillen als hij voorbij komt. Maar daar trekt Super Willem zich niks van aan. Hij heeft maar een doel: de wereld redden. Hij heeft zelfs een onderscheiding van de koningin gekregen, omdat hij de dapperste man van de hele wereld is. Iedereen rekent op hem en niemand is bang, want Super Willem staat altijd paraat! Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Super Willem raakt zijn Super kwijt.

Woensdag 26 juli 2017 14:00.

• Aanvragen voor dinsdag 25 juli 2017 17:00
  • Bezoekers van stichting ZINNIA moeten de kaartjes aanvragen via onze website en ontvangen een bevestiging op mail.
  • Leden van onze collega-organisaties kunnen onder het gedeelde bericht reageren met bijv; "Interesse Super Willem, 2 volwassenen en 2 kinderen" en krijgen een reactie onder het bericht ter bevestiging.
  • Ophalen op dinsdag 25 juli 2017 tussen 19:00 en 19:30 op adres Bilderdijklaan 9, Roosendaal