AFGELOPEN: Toneelvereniging Mariahout - Rapunzel

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20170802

Voor 53 kinderen en 53 ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Rapunzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld. Op deze plek houdt vrouw Manie haar helemaal voor haar alleen. Als Rapunzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe? Prins Bas zou dolgraag een lief meisje vinden om mee te trouwen. Een meisje dat hem kiest om wie hij is en niet om wát hij is. Zal hij haar ooit tegenkomen? Rozemarijn en Radijsje vragen al hun hele leven af wie hun oudste zus is. Waar moeten ze zoeken en zullen ze haar vinden? Rapunzel is een klassiek sprookje. Een familievoorstelling waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie, en het leven. En als je hebt wat je wilt, hoe houd je dit dan vast?

Woensdag 2 augustus 2017 14:00.

• Aanvragen voor maandag 31 juli 2017 17:00
  • Bezoekers van stichting ZINNIA moeten de kaartjes aanvragen via onze website en ontvangen een bevestiging op mail.
  • Leden van onze collega-organisaties kunnen onder het gedeelde bericht reageren met bijv; "Interesse Rapunzel, 2 volwassenen en 2 kinderen" en krijgen een reactie onder het bericht ter bevestiging.
  • Ophalen op dinsdag 1 augustus 2017 tussen 19:00 en 19:30 op adres Bilderdijklaan 9, Roosendaal