AFGELOPEN: Aladdin Kindershow

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20170809

Voor 53 kinderen en 53 ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Kinderen vinden het fantastisch om meegenomen te worden naar een andere belevingswereld. Als Aladdin om assistentie vraagt, zijn er altijd volop vrijwilligers. Magische spreuken, het Toverboek, de 4 elementen vuur, water, lucht en aarde, de Wonderlamp en komische acts garanderen groot plezier en fascinatie voor Aladdin in zijn oosterse sprookjeswereld. Hij goochelt met vuur, water, lucht en aarde. Aladdin leert de kinderen allerlei toverspreuken op te zeggen met behulp van zijn Magisch boek met spreuken. Met zijn uitstraling speelt hij in op de belevingswereld van de kinderen. Kinderen voelen zich geweldig aangetrokken tot Aladdin en doen volop mee.n vast?

Woensdag 9 augustus 2017 14:00.

• Aanvragen voor woensdag 2 augustus 2017 17:00
  • Bezoekers van stichting ZINNIA moeten de kaartjes aanvragen via onze website en ontvangen een bevestiging op mail.
  • Leden van onze collega-organisaties kunnen onder het gedeelde bericht reageren met bijv; "Interesse Aladdin, 2 volwassenen en 2 kinderen" en krijgen een reactie onder het bericht ter bevestiging.
  • Ophalen op donderdag 3 augustus 2017 tussen 19:00 en 19:30 op adres Bilderdijklaan 9, Roosendaal