AFGELOPEN: Op vakantie met Dirk Scheele

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20170816

Voor 53 kinderen en 53 ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt zonnig vakantie popconcert! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze echt dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten.

Woensdag 16 augustus 2017 14:00.

• Aanvragen voor maandag 14 augustus 2017 17:00
  • Bezoekers van stichting ZINNIA moeten de kaartjes aanvragen via onze website en ontvangen een bevestiging op mail.
  • Leden van onze collega-organisaties kunnen onder het gedeelde bericht reageren met bijv; "Interesse Dirk Scheele, 2 volwassenen en 2 kinderen" en krijgen een reactie onder het bericht ter bevestiging.
  • Ophalen op dinsdag 15 augustus 2017 tussen 19:00 en 19:30 op adres Bilderdijklaan 9, Roosendaal