AFGELOPEN: Circustheater Vladimir - Apetrots

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20170823

Voor 53 kinderen en 53 ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

In deze vrolijke en spectaculaire familievoorstelling zoekt Vladimir zijn droomprinses in het publiek. Hilarische hoogten, ijzingwekkende diepten en bloedstollende valpartijen overleeft hij. Een ware worsteling met de zwaartekracht. Hij geneest van een ‘gebroken-hart-aanval’ dankzij de EHBO-dienst uit het publiek die vakkundig een bypass aanlegt’. In alle opwinding transformeert hij tot zijn primitieve voorganger: een aap. Als hij vanaf de top van zijn zelfopgerichte mast met de magische telescoop zijn prinses ontdekt, is de bruiloft nabij, met bruidsmeisjes en al!

Woensdag 23 augustus 2017 14:00.

• Aanvragen voor maandag 21 augustus 2017 17:00
  • Bezoekers van stichting ZINNIA moeten de kaartjes aanvragen via onze website en ontvangen een bevestiging op mail.
  • Leden van onze collega-organisaties kunnen onder het gedeelde bericht reageren met bijv; "Interesse Apetrots, 2 volwassenen en 2 kinderen" en krijgen een reactie onder het bericht ter bevestiging.
  • Ophalen op dinsdag 22 augustus 2017 tussen 19:00 en 19:30 op adres Bilderdijklaan 9, Roosendaal