AFGELOPEN: Sinterklaas in het Tongerlohuys 2017

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20171122

VOOR ALLE KINDEREN EN VOLWASSENEN MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND (Min.1 volwassene):

* Geslacht:

* Datum bezoek:

* Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

* Ondertekening:

Om het aanmeldproces te versimpelen en centraliseren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via www.stichtingzinnia.nl tot en met 8 november 2017.
(U moet zich dan wel eerst hebben aangemeld als bezoeker)

Voor 13 x 6 personen (kinderen en ouders) uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | Sta op voor de Minima)

Op een donkere avond is de ring van Sinterklaas gestolen en sindsdien wordt de Goedheiligman met de dag zwakker. Hij is niet langer in staat om de kinderen te bezoeken en ligt de hele dag in bed, moe en verdrietig. Zonder de vrolijke gezichten van de kinderen ziet het Sinterklaasfeest er somber uit. Een mooie tekening, gedicht of knutselwerkje kan de Sint vast weer opvrolijken. Kom jij op ziekenbezoek in het paleis van Sinterklaas?

13 momenten zijn speciaal gereserveerd voor stichting ZINNIA en onze collega-organisaties;
Woensdag 22 november; 13:00, 14:00, 15:00, 16:00
Vrijdag 24 november13:00, 14:00, 15:00, 16:00
Zaterdag 25 november; 11:00, 12:00, 14:00, 15:00, 16:00

Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT, Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
  • U bent pas aangemeld zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
  • Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 19 november 2017 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
  • Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.
Speciaal uitgenodigd: