AFGELOPEN: Dirk Scheele - Zomerpopconcert

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180610

Voor kinderen (doelgroep: 3 tot 7 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. En natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.
Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!

Bezitters van een ticket kunnen voor én na de voorstelling gratis Speeltuin Vrouwenhof bezoeken op vertoon van hun Ticket.

Zondag 10 juni 2018 van 14:00 tot ongeveer 15:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Aanvragen voor woensdag 6 juni 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, zowel voor de kinderen als voor de ouders, moeten aangevraagd worden via onze website.
  • Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.
  • De kaartjes worden uiterlijk vrijdag 8 juni naar u gemaild.
    Deze kunt u uitgeprint of via de telefoon tonen bij binnenkomst.