AFGELOPEN: Meziekmeneer Ronald

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180711

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Toeters, bellen, ballonnen en taart
alles voor deze keer bewaard.
Confetti, slingers, trompetten en fluit
blazen we samen de kaarsjes uit!
Hier moet je bij zijn, hier moet je zijn geweest
als wij gaan knallen op dit mooie muziekfeest!

Bezitters van een ticket kunnen voor én na de voorstelling gratis Speeltuin Vrouwenhof bezoeken op vertoon van hun Ticket.

Woensdag 11 juli 2018 van 14:00 tot ongeveer 15:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor maandag 9 juli 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website.
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.)
  • De kaartjes worden na uw aanvraag zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat dit even kan duren; stichting ZINNIA vraagt de kaartjes aan bij het Openluchttheater en zij sturen de kaartjes dan zo spoedig mogelijk naar ons. En wij hierna weer naar u.)