AFGELOPEN: Toneelvereniging Mariahout - De Kleine Zeemeermin

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180718

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

In dit eigentijdse sprookje trotseert de ‘Prins van het Land’, Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling. Hij schept echter achter het net en vangt; de dochter van de Koningin van de Zee ‘Arial’. Deze The Voice winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar Arials strenge moedermeermin wil hier niks van weten, want “Alle mensen zijn smerig” en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep! Gelukkig is daar de 3-koppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar 2-benige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen…. in haar eigen lettertype. Een muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuracti-vist.

Bezitters van een ticket kunnen voor én na de voorstelling gratis Speeltuin Vrouwenhof bezoeken op vertoon van hun Ticket.

Woensdag 18 juli 2018 van 14:00 tot ongeveer 15:30

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor maandag 16 juli 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website.
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.)
  • De kaartjes worden na uw aanvraag zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat dit even kan duren; stichting ZINNIA vraagt de kaartjes aan bij het Openluchttheater en zij sturen de kaartjes dan zo spoedig mogelijk naar ons. En wij hierna weer naar u.)