AFGELOPEN: Theater van de Droom - Harlekinade

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180725

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Vijf korte stukken met mime, maskers, poppen, en rekwisieten. Maar zonder tekst.
De drie langste stukken worden gespeeld door Jeroen met mime, maskers, poppen en rekwisieten: de Nar, Pierrot en Monsieur Grisaille. De Middeleeuwse Nar is een magisch metamorfose-nummer, Pierrot de tijdloze, poëtische figuur met grote gebaren en Monsieur Grisaille een dagdromer die allerlei kleine speelse ontdekkingen doet.
Tussen deze nummers vertoond Laura twee korte acts: Oom Boek, die een gedicht leest en daarna de geheimzinnige dubbelmaskers Animus & Anima. Dit programma voor jong en oud kan overal gespeeld worden met een eigen achtergrond en belichting.

Bezitters van een ticket kunnen voor én na de voorstelling gratis Speeltuin Vrouwenhof bezoeken op vertoon van hun Ticket.

Woensdag 25 juli 2018 van 14:00 tot ongeveer 15:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor maandag 23 juli 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website.
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.)
  • De kaartjes worden na uw aanvraag zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat dit even kan duren; stichting ZINNIA vraagt de kaartjes aan bij het Openluchttheater en zij sturen de kaartjes dan zo spoedig mogelijk naar ons. En wij hierna weer naar u.)