AFGELOPEN: Het Grote Piraten Avontuur

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180815

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Het Grote Piraten Avontuur is een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.
De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoert door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

Bezitters van een ticket kunnen voor én na de voorstelling gratis Speeltuin Vrouwenhof bezoeken op vertoon van hun Ticket.

Woensdag 15 augustus 2018 van 14:00 tot ongeveer 15:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor maandag 13 augustus 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website.
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.)
  • De kaartjes worden na uw aanvraag zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat dit even kan duren; stichting ZINNIA vraagt de kaartjes aan bij het Openluchttheater en zij sturen de kaartjes dan zo spoedig mogelijk naar ons. En wij hierna weer naar u.)