AFGELOPEN: Roosendaal Open Air

Donateur: Gemeente Roosendaal
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180630

Voor bewoners (doelgroep vanaf 18 jaar) in de gemeente Roosendaal e.o. met een minimaal budget, aangemeld bij stichting ZINNIA
Ook de leden van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Het meest relaxte metalfestival van West-Brabant.
Line up:

Zaterdag 30 juni 2018 vanaf 14:30

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor donderdag 28 juni 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website.
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.)
  • De kaartjes worden na uw aanvraag zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat dit even kan duren; stichting ZINNIA vraagt de kaartjes aan bij het Openluchttheater en zij sturen de kaartjes dan zo spoedig mogelijk naar ons. En wij hierna weer naar u.)