AFGELOPEN: Roosendaal Danst

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20180926

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.
(Stichting We All Care 4 You | Stichting De Ruilwinkel | Stichting De Noodbank | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | West-Brabantse Minima)

Roosendaal is even centrum van de wereld. We reizen met drie dansartiesten langs hun eigen cultuur in Brazilie, India en Indonesie.
De wereld is met elkaar verbonden vol met speciale dansacts.
In het kader van Roosendaal 750 jaar maakt choreograaf/theatermaker Jacques van Meel een speciale voorstelling met Aly Moreira, Rahul Bhat en Viko Andy Rindarsyah.
Kijk en doe mee met deze bijzondere familievoorstelling met dans en poppenspel.

Woensdag 26 september 2018 vanaf 14:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor maandag 24 september 2018 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website.
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt.)
  • De kaartjes worden na uw aanvraag zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat dit even kan duren; stichting ZINNIA vraagt de kaartjes aan bij het Openluchttheater en zij sturen de kaartjes dan zo spoedig mogelijk naar ons. En wij hierna weer naar u.)