AFGELOPEN: Sinterklaasfeest 2018

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20181125

* VOOR ALLE BEZOEKERS MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND:

* Geslacht:

* Bijzonderheden eten & drinken:

* Ik zou graag het volgende cadeau van Sinterklaas krijgen. (Meer info bij: Cadeaus 2018):

Voorwaarden:

Alle kinderen, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., tot en met 12 jaar. (uitzonderingen na overleg)

Zondag 25 november 2018 van 13:30 tot 17:00

Geheel verzorgde sinterklaasmiddag met snoepgoed en enkele drankjes
Natuurlijk ook een bezoek van de Sint en zijn Pieten en misschien nemen ze voor de kinderen ook nog wel een cadeautje mee.

Huis van de Westrand
Sint Lucasplein 3
4703 HX Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
  • U bent pas aangemeld voor het feest zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
  • Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 11 november 2018 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
  • Om het voor alle kinderen mogelijk te maken een fantastisch sinterklaas bij te wonen, vragen wij u vriendelijk zich niet op te geven voor meerdere sinterklaasfeesten.
  • Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.
Speciaal uitgenodigd: