AFGELOPEN: Sinterklaas in het Tongerlohuys 2018

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20181118

VOOR ALLE KINDEREN EN VOLWASSENEN MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND (Min.1 volwassene):

* Geslacht:

* Ondertekening:

Om het aanmeldproces te versimpelen en centraliseren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via www.stichtingzinnia.nl tot en met 8 november 2018.
(U moet zich dan wel eerst hebben aangemeld als bezoeker)

Voor ** x * personen (kinderen en ouders) uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.
(Stichting De Ruilwinkel | Stichting De La Vie | De Helpende Handjes | Astrid Helpt! | Sta op voor de Minima)

De museummuizen hebben toegeslagen in het Tongerlohuys; nét nu alle voorbereidingen voor 5 december getroffen moeten worden. De muizen hebben alles aangevreten: de pepernoten, de chocoladeletters, al het suikergoed. Maar ook de zak van Sinterklaas. Op zijn ronde door het Tongerlohuys is Piet daarom dan ook alle cadeautjes uit de zak verloren, ze zijn er allemaal uitgevallen! Sinterklaas heeft daarom de hulp van alle kinderen ingeroepen om de verloren cadeautjes terug te vinden voor hij de daken op moet op 5 december.

** momenten zijn speciaal gereserveerd voor stichting ZINNIA en onze collega-organisaties;
Woensdag 22 november; 13:00, 14:00, 15:00, 16:00
Vrijdag 24 november13:00, 14:00, 15:00, 16:00
Zaterdag 25 november; 11:00, 12:00, 14:00, 15:00, 16:00

Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT, Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
  • U bent pas aangemeld voor het feest zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
  • Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk ** november 2018 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
  • Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.
Speciaal uitgenodigd: