AFGELOPEN: Avond4daagse 2019

* Wijze van deelname:

* Ik loop mee voor de:

* Ik ga voor de :

* Begeleider(s): Telefoonnummer (bereikbaar tijdens het evenement):

* Ouder(s) / Verzorger(s): Naam / Namen:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Ondertekening:

Dankzij Stichting Paul, sociaal steunfonds Sint Jan, fonds Kind & Armoede en atletiekvereniging THOR mag stichting ZINNIA een beperkt aantal bezoekers, die géén financiële middelen hebben om zichzelf of op school op te geven, laten wandelen met de avondvierdaagse en ontvangen ze elke avond iets lekkers. Ook kinderen en begeleiders van onze collega-organisaties kunnen zich, eerst op onze website aanmelden, en daarna voor de avondvierdaagse opgeven.
De inschrijving sluit op zaterdag 7 april 2019.

Maandag 13 t/m donderdag 16 mei 2019.
Start is elke avond tussen 18:15 en 18:45

3 / 6 / 10 km. wandelen.
We adviseren u kinderen tot 8 jaar maximaal 6 km te laten wandelen.
Deelnemers kunnen, na 4 dagen te hebben gewandeld, een herinneringsmedaille ontvangen.
Let op dat wij een beperkt aantal deelnames met herrinneringsmedaille en een onbeperkt aantal deelnames voor begeleiders (zonder herinneringsmedaille), kunnen aanbieden.

Parkeerplaats Sportpark Vierhoeven
Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleiders(s) van 18 jaar, of ouder. Zij zijn verantwoordelijk voor het in de gaten houden van hun kind(eren).
  • Wij verwachten u elke avond om 18:00 op de parkeerplaats van Sportpark Vierhoeven, bij vaknummer xx, om uw aanwezigheid te registreren.
    Het is niet toegestaan voor 18:15 uur te vertrekken, omdat de verkeerregelaars dan nog niet op hun post zijn.
    ​Er kan voor gekozen worden om vanaf 18:15 gezamenlijk te starten of om ongeveer gelijktijdig aan te komen. Voor in ieder geval donderdag adviseren we de volgende starttijden:
    • 18:45     3 km.
    • 18:30     6 km.
    • 18:15     10 km.
  • Wij verwachten u elke avond bij de traktatiezone van stichting ZINNIA (herkenbaar aan onze banner) om u een drankje en iets lekker te kunnen geven.
  • Wij verwachten u de laatste avond in de Onyxdijk bij vak xx om uw medaille en een leuk presentje in ontvangst te nemen en gezamenlijk het defilé te lopen.
AANVULLENDE INFORMATIE:
  • Auto’s dienen geparkeerd te worden in de daarvoor gereserveerde parkeervakken op het parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven. Ook voor het stallen van fietsen is op het parkeerterrein een flinke ruimte gereserveerd. Voor een vlot en goed verloop van het parkeren dienen de aanwijzingen van de  verkeersregelaars / parkeerwachten strikt opgevolgd te worden.
  • Op maandag ontvangt u van ons een deelnemerslot. Het is raadzaam deze elke avond mee te nemen. Op een groot bord bij de geluidswagen is te zien op welke loten prijzen gevallen zijn. Gewonnen prijzen kunnen elke avond tot uiterlijk 21:15 bij de geluidswagen opgehaald worden.
  • Onze wandelroutes hebben we zoveel mogelijk uitgezet in het prachtige natuurgebied ten zuiden van Roosendaal. Langs het parcours komt men regelmatig afvalbakken tegen. Het beste is om afval mee te nemen naar de finish waar bij de startvakken diverse afvalcontainers zijn neergezet om het afval in te verzamelen.
  • Als er mensen zijn die de sfeer willen vergroten met banners, vlaggen, wimpels, karren, groepslied, yell, of iets dergelijks, dan mag dat natuurlijk ook. We kunnen hiermee zelfs de Rabobank Wisselbeker winnen. (Voor de beoordelingscriteria kunt u ons even mailen)
Aanmelden kan door leden van de volgende groepen;