AFGELOPEN: Speelmiddag 2019

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190417

VOOR ALLE KINDEREN MOET MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND (Min.1 volwassene):

* Geslacht:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Naam / Namen:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Ondertekening:

Voor?
Voor een beperkt aantal kinderen van 5 tot en met 12 jaar aangemeld bij stichting ZINNIA, of een van onze collega-organisaties.

Woensdag 17 april 2019 van 14:00 tot 16:30

- Enkele luchtkussens (stormbaan) en spelletjes
- Ranja en snoep voor de kinderen
- Koffie of thee voor de ouders

Fun-Skillz
Wouwbaan 143
4703 TA Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
  • Aanmelden kan alleen via onze website tot en met zondag 14 april 2019, nadat u zich heeft aangemeld als bezoeker.
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
  • De aanmelding voor deze middag is pas gelukt zodra u hier een bevestiging van op mail heeft ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
  • Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 14 april 2019 te zijn gestuurd via ons contactformulier.
  • Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.
Aanmelden kan door leden van de volgende groepen;

Hoort uw organisatie hier ook bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier.
Mogelijk gemaakt door: