AFGELOPEN: Speeltuin 2019

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190422

VOOR ALLE KINDEREN EN VOLWASSENEN MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND (Min.1 volwassene):

* Geslacht:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Naam / Namen:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Doorverwezen door en/of (financiële) situatie bekend bij:

* Ouder(s) / Verzorger(s): Ondertekening:

Voor?
Voor een beperkt aantal kinderen en ouders, aangemeld bij stichting ZINNIA, of een van onze collega-organisaties.

2e Paasdag, maandag 22 april 2019 van 13:00 tot 16:00

- Speeltuin
- Ranja en snoep voor de kinderen
- Koffie of thee voor de ouders

Speeltuin Vrouwenhof
Vrouwenhoflaan 1-3
4701 EJ Roosendaal

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
  • U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
  • Aanmelden kan alleen via onze website tot en met zondag 14 april 2019, nadat u zich heeft aangemeld als bezoeker.
  • Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
  • De aanmelding voor deze middag is pas gelukt zodra u hier een bevestiging van op mail heeft ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
  • Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
  • Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 14 april 2019 te zijn gestuurd via ons contactformulier.
  • Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.
Aanmelden kan door leden van de volgende groepen;

Hoort uw organisatie hier ook bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier.
Mogelijk gemaakt door: