AFGELOPEN: Meziekmeneer Ronald

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190710

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.

Toeters, bellen, ballonnen en taart
alles voor deze keer bewaard.
Confetti, slingers, trompetten en fluit
blazen we samen de kaarsjes uit!
Hier moet je bij zijn, hier moet je zijn geweest
als wij gaan knallen op dit mooie muziekfeest!

Woensdag 10 juli 2019 van 14:00 tot ongeveer 15:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor zondag 7 juli 2019 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website. Ook voor alle volwassenen..
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt. Dit betekend nog niet dat de aanvraag is goedgekeurd.)
  • De goedkeuring wordt verleend op volgorde van aanvraag en Op is Op.
  • De ticket mèt het ticketnummer wordt hierna zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat u zich met het ticketnummer en uw naam moet melden bij de ingang van het openluchttheater op de dag van de voorstelling. Zonder ticketnummer krijgt u géén toegang tot het theater.)