AFGELOPEN: Pip & Pelle - 1,2,3, Actie!

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190807

df

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.

Voorstelling van Pip en Pelle
Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten!

Dit jaar komen de bekende filmregisseurs Ellen Woedie en Paul Vertoeven naar Nederland!
Arie wilt deze komst niet onbenut laten en wil graag doorbreken als filmster in Hollywood.
Maar als Pip en Pelle daar ook wel oren naar hebben, begint de chaos!

Woensdag 7 augustus 201 van 14:00 tot ongeveer 15:00

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor zondag 4 augustus 2019 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website. Ook voor alle volwassenen..
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt. Dit betekend nog niet dat de aanvraag is goedgekeurd.)
  • De goedkeuring wordt verleend op volgorde van aanvraag en Op is Op.
  • De ticket mèt het ticketnummer wordt hierna zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat u zich met het ticketnummer en uw naam moet melden bij de ingang van het openluchttheater op de dag van de voorstelling. Zonder ticketnummer krijgt u géén toegang tot het theater.)