AFGELOPEN: Koekepeer Theater - Kijk, daar vliegt een walvis!

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190814

Voor kinderen (doelgroep: vanaf 4 jaar) en ouders uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA.
Ook kinderen en ouders van onze collega-organisaties kunnen kaartjes aanvragen via onze website. Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als bezoeker.

Koekepeer Theater - Kijk, daar vliegt een walvis!
Professor Lupida Fantastico is hooglerares in de Verzinselarij. Ze weet álles over het belang van fantasie. Het is daarom ook niet gek dat ze haar zoon de sprookjesachtige naam Fliebeledokias Toverballo Fata Morgana heeft gegeven. “Een jongen met zo’n naam moet wel net zoveel mooie dingen kunnen bedenken als ik”, dacht de professor.

Helaas is er iets vreselijks aan de hand met Fliebeledokias. Hij wordt bedreigd door de Gruwelpad, een afschuwelijk monster dat de fantasie van kinderen opeet, net zolang tot er niets meer van over is. De professor heeft er alles aan gedaan om haar zoon voor dit beest te waarschuwen, maar Fliebeledokias wil niet luisteren. Hij kijkt veel liever naar zijn schermpje. Gamen, liken, swipen, appen zijn zijn favoriete hobby’s. De professor zit met de handen in het haar. Als er niet snel iets gebeurt, zal haar zoon al zijn fantasie kwijtraken! Kan het publiek de professor helpen om de Gruwelpad te verslaan? Zal Fliebeledokias op tijd worden gered?p tijd worden gered?

Woensdag 14 augustus 2019 van 14:00 tot ongeveer 15:15

Het openluchttheater is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

• Kaartjes uiterlijk aanvragen voor zondag 11 augustus 2019 17:00.
  • Alle kaartjes, moeten aangevraagd worden via onze website. Ook voor alle volwassenen..
    (Zonder bevestigingsmail is de aanvraag niet gelukt. Dit betekend nog niet dat de aanvraag is goedgekeurd.)
  • De goedkeuring wordt verleend op volgorde van aanvraag en Op is Op.
  • De ticket mèt het ticketnummer wordt hierna zo spoedig mogelijk gemaild naar het door u opgegeven email adres.
    (Let op dat u zich met het ticketnummer en uw naam moet melden bij de ingang van het openluchttheater op de dag van de voorstelling. Zonder ticketnummer krijgt u géén toegang tot het theater.)