AFGELOPEN: De Man in Azië

AFGELOPEN: De Man in Azië
Donateur: Cultuur Compaan
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190919
Prijs: € 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Beschikbare opties:


* Ja, ik ontvang graag de kortingscode:


Aanvullende informatie:

Aantal:        

Voor wie?
Kinderen en ouders die zijn aangemeld bij stichting ZINNIA of collega-organisaties..

Wat?
Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden
De Man in Azië


Zeg nou eerlijk. Wat weten of begrijpen wij van Azië? We kunnen er veel van leren, zowel economisch als cultureel. Overpopulatie, klimaatverandering, eenzaamheid, stress, artificial intelligence. Op hoofdpijndossiers waar wij grijze haren van krijgen, hebben onze Aziatische tijdgenoten al een antwoord. De Man in Azië is meer dan een verhaal, een reisverslag of een documentaire. Maak kennis met een generatie die klaar is voor radicale verandering.

Je ontmoet een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei en ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms angstaanjagende wereld. Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten of professors vertelt Lucas De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie.

Wanneer?
Donderdag 19 september 2019 19:00

Waar?
Schouwburg De Kring
Kerkstraat 1
4701 HT, Roosendaal

Hoe?
Na uw aanvraag via ònze website ontvangt u een kortingscode waarmee u via de website van De Kring de kaartjes kunt bestellen voor maar 6 euro (dit is inclusief service- en administratiekosten, consumptie en garderobe.), i.p.v. 19 euro.

Mede mogelijk gemaakt door:

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:stichting ZINNIA © 2021                         Designed By: Deibel Design                         Powered By: OpenCart