AFGELOPEN: De Man in Azië

Donateur: Cultuur Compaan
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20190919

* Ja, ik ontvang graag de kortingscode:

Kinderen en ouders die zijn aangemeld bij stichting ZINNIA of collega-organisaties..

Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden
De Man in Azië

Zeg nou eerlijk. Wat weten of begrijpen wij van Azië? We kunnen er veel van leren, zowel economisch als cultureel. Overpopulatie, klimaatverandering, eenzaamheid, stress, artificial intelligence. Op hoofdpijndossiers waar wij grijze haren van krijgen, hebben onze Aziatische tijdgenoten al een antwoord. De Man in Azië is meer dan een verhaal, een reisverslag of een documentaire. Maak kennis met een generatie die klaar is voor radicale verandering.

Je ontmoet een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei en ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms angstaanjagende wereld. Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten of professors vertelt Lucas De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie.

Donderdag 19 september 2019 19:00

Schouwburg De Kring
Kerkstraat 1
4701 HT, Roosendaal

Na uw aanvraag via ònze website ontvangt u een kortingscode waarmee u via de website van De Kring de kaartjes kunt bestellen voor maar 6 euro (dit is inclusief service- en administratiekosten, consumptie en garderobe.), i.p.v. 19 euro.