AFGELOPEN: Bingo 2019

Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20191116

* Geslacht:

* Ondertekening:

Alle bezoekers van 16 jaar en ouder die zijn aangemeld bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.

Zaterdag 16 november 2019
- Inloop: 19:00
- Start: 19:30
- Einde: 22:30 / 23:00

- 8 bingorondes met 24 fantastische prijzen en 1 hoofdprijs
- 3 consumpties en enkele hapjes (Overige consumpties zelf te betalen; +-€1,50)

Huis van de Westrand
Sint Lucasplein 3
4703 HX, Roosendaal
AANVULLENDE VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
- U bent pas aangemeld voor de bingo zodra u hier een bevestiging van op mail heeft ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar;'3) Aanvraag goedgekeurd'.
- Aanmelden kan tot zaterdag 9 november 2019
- Eventuele afmeldingen dienen uitelijk 11 november 2019 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
- Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenemente.n