AFGELOPEN: Sinterklaasfeest 2019

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20191124

* Geslacht:

* Bijzonderheden eten & drinken:

* Ik zou graag het volgende cadeau van Sinterklaas krijgen. (Meer info bij: Cadeaus 2019):

* Voorwaarden:

Alle kinderen, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., tot en met 12 jaar. (uitzonderingen na overleg)

Zondag 24 november 2019 van 14:30 tot 18:00
- Inloop: 14:30
- Eten: 17:00
- Einde: 18:00

Geheel verzorgde sinterklaasmiddag met eten, snoepgoed en enkele drankjes
Natuurlijk ook een bezoek van de Sint en zijn Pieten en misschien nemen ze voor de kinderen ook nog wel een cadeautje mee.

Huis van de Westrand
Sint Lucasplein 3
4703 HX Roosendaal
AANVULLENDE VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
- Per gezin minimaal 1, en maximaal 2, begeleider(s) van 18 jaar, of ouder.
- Uw kunt zich aanmelden tot en met 10 november 2019. We hebben dit jaar een beperking op het aantal aanmeldingen. Vol=Vol
- Hier kunt u meer informatie vinden over de mogelijke cadeaus.
- Bij uw aanmelding kunt u één cadeau selecteren per kind. Op=Op (Bij volwassenen dient u "Geen cadeau" te selecteren)
- U bent zelf verantwoordelijk voor het gekozen cadeau. Hier kan achteraf niet over worden gediscussieerd.
- U bent pas aangemeld voor het feest zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
- Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 10 november 2019 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
- Om het voor alle kinderen mogelijk te maken een fantastisch sinterklaas bij te wonen, vragen wij u vriendelijk zich niet op te geven voor meerdere sinterklaasfeesten.
- Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.