AFGELOPEN: Fotoshoot

Donateur: LS Fotografie
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20191103

Aantal personen 18 jaar en ouder:

Aantal personen 12 t/m 17 jaar:

Aantal personen 5 t/m 11 jaar:

Aantal personen 0 t/m 4 jaar:

* SELECTEER BIJ DE BEGELEIDER: Een tijdsblok || SELECTEER BIJ DE KINDEREN: Tijdsblok al gekozen...:

* Omschrijving gewenste fotoshoot:

* Ondertekening:

Alle bezoekers die zijn aangemeld bij stichting ZINNIA, of leden van één van onze collega-organisaties.

Zondag 3 november 2019

Fotoshoot

Bij slecht weer: Onze Lieve Vrouwekerk / Paterskerk
Bij schitterend weer: Paterstuin
Kade 23
4703 GA Roosendaal
AANVULLENDE VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
- U bent pas aangemeld voor de fotoshoot zodra u hier een bevestiging van op mail heeft ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar;'3) Aanvraag goedgekeurd'.
- Aanmelden kan tot zaterdag 26 oktober 2019
- Eventuele afmeldingen dienen uitelijk 31 oktober 2019 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
- U bent minimaal 15 minuten voor de geselecteerde tijd aanwezig.
- Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.