AFGELOPEN: Schaatsen 2019 / 2020

Donateur: Stichting Paul
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20191206

VOOR ALLE KINDEREN MOET ER APART EEN AANVRAAG TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VERZAMELMAND:

* Schaatsen:

* Ondertekening:

Voor een beperkt aantal kinderen, van 4 t/m 18 jaar, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of één van onze collega-organisaties.

Entree.
Eventueel schaatshuur
Inclusief een consumptie en iets lekkers in het horecapaviljoen.

Tijdens openingstijden van de schaatsbaan.

Oude Markt, Roosendaal

VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
- We hebben een beperkt aantal tickets. Op = Op.
- De tickets zijn alleen geldig voor de kinderen
- U bent pas aangemeld zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
- De tickets kunnen na goedkeuring en na overleg opgehaald worden.
- Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.