AFGELOPEN: De Grinch en het gestolen Kerstfeest

Donateur: Gemeente Roosendaal
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20191226

* DIT PRODUCT KUNT U ZONDER AANVRAAG OP ONDERSTAANDE MOMENTEN EN OP VERTOON VAN ONDERSTAANDE UITNODIGING OPHALEN BIJ DE DONATEUR:

Namens wethouder Klaar Koenraad van de gemeente Roosendaal mogen er 600 kaarten weggeven worden aan gezinnen die normaliter geen mogelijkheid hebben om naar het theater te gaan.

De jongeren van Stichting JONG! zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe musicalproductie: de Grinch en het gestolen Kerstfeest

• 26 december 16:00
  • 27 december 14:30
  • 27 december 19:30
  • 29 december 14:30
  • 29 december 19:30

De Kring Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT

Wil jij hier bij zijn? Kom je kaartjes halen! Stichting Social Klus zit op 11 en 18 december tussen 13:00 en 17:00 klaar in 'Over de Tong' (restaurant van Schouwburg de Kring) om kaartjes uit te delen! Loop binnen, laat dit bericht zien en haal je kaartjes op. Er zit geen maximum aan het aantal kaartjes per persoon, dus bezoek deze voorstelling met de kinderen, (groot)ouders, broers en zussen! Kortom; met het hele gezin!