AFGELOPEN: Kerstdiner 2019

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20191223

* Bijzonderheden eten & drinken:

* Ondertekening:

Voor een beperkt aantal gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., aangemeld bij stichting ZINNIA of minimaal één van onze collega-organisaties.

Kerstdiner
Georganiseerd door De Roosendaalse Uitdaging, i.s.m. stichting De Ruilwinkel en stichting ZINNIA.

Maandagavond 23 december 2019 van 19:00 tot 22:00
(Ná het ophalen van de Kinderkerstpakketten bij Astrid Helpt! 16:30 - 18:30)

Buurtcentrum Kalsdonk
Rector Hellemonsstraat 2
4702 RH Roosendaal

VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of minimaal één van onze collega-organisaties.
- U kunt zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 20 december 2019. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op = Op.
- U bent pas aangemeld zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
- U geeft toestemming om bovenstaande gegevens door te geven aan De Roosendaalse Uitdaging t.b.v. de voorbereidingen van het eten en de toegangscontrole.
- Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk vrijdag 20 december 2019 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl
- Bij het aanvragen ondertekend u, en gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Het niet nakomen van deze voorwaarden geven wij door aan desbetreffende collega-organisatie, welke eventuele sancties kunnen opleggen, zoals het uitsluiten van toekomstige evenementen.