AFGELOPEN: NL Doet

Donateur: BuddyLink
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20200313

* Ik zou graag in aanmerking komen voor het volgende::

* Ondertekening:

Voor wie & wat?
In het kader van NL Doet, van het Oranje Fonds, en namens BuddyLink mogen we een beperkt aantal kaartjes aanbieden aan mensen die langdurig in armoede leven en normaal gesproken hier geen geld voor hebben.
De kaartjes zijn geschonken door diverse lokale ondernemers.

U kunt na goedkeuring van de aanvraag de kaartjes ophalen op de volgende momenten en locatie.
Op dinsdag 10 of 17 maart tussen 10:00 en 12:30 op het kantoor van Stichting Social Klus, Dr. Braberstraat 12, Roosendaal.

VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
- Er zijn een beperkt aantal kaartjes. Op = Op.
- U heeft pas iets aangevraagd zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd en u kunt de kaartjes pas ophalen zodra u hier bericht van heeft ontvangen.
- BuddyLink biedt via collega-organisaties, Voedselbank, De Ruilwinkel en Bosshardt (Leger des Heils) meerdere extraatjes aan. Om het voor iedereen mogelijk te maken om voor een extraatje in aanmerking te komen vragen we u vriendelijk om zich maar bij één organisatie aan te melden.