Sinterklaas 2020

Donateur: Diverse Donateurs
Omschrijving / Model / Uitvoering: Evenement 20201115

* Geslacht:

* SELECTEER BIJ DE BEGELEIDER: Een tijdsblok || SELECTEER BIJ DE KINDEREN: Tijdsblok al gekozen...:

* Ik zou graag het volgende cadeau van Sinterklaas krijgen. (Meer info bij: Sinterklaas Cadeaus 2020):

* Voorwaarden:

Alle kinderen, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., tot en met 12 jaar. (uitzonderingen na overleg)

Zondag 15 november 2020 op inschrijving tussen 13:00 en 15:00 (+- 5 minuten per gezin)

Een cadeautje op te halen bij Sinterklaas en/of Pieten

Kroeven, Roosendaal
AANVULLENDE VOORWAARDEN:
- U bent aangemeld als hulpzoekende bij stichting ZINNIA, of één van onze collega-organisaties.
- Per gezin minimaal & maximaal 1 begeleider van 18 jaar, of ouder.
- U kunt zich aanmelden tot en met 5 november 2020. We hebben dit jaar een beperkt aantal cadeaus. OP = OP
- Bij uw aanmelding kunt u één cadeau selecteren per kind. Op=Op (Bij volwassenen dient u "Geen cadeau" te selecteren)
- U bent zelf verantwoordelijk voor het gekozen cadeau. Hier kan achteraf niet over worden gediscussieerd.
- Selecteer bij de begeleider: één tijdsblok per gezin waarop u wordt verwacht.
- Selecteer bij de kinderen: Tijdsblok al gekozen bij begeleider
- De exacte locatie (Kroeven, Roosendaal) en instructies krijgt u gemaild na goedkeuren van uw aanvraag.
- U bent pas aangemeld zodra u hier een bevestiging van op mail hebt ontvangen met een 'Aanvraagnummer'.
- Uw aanvraag is pas goedgekeurd zodra de aanmeldstatus is gewijzigd naar '3) Aanvraag goedgekeurd'.
- Eventuele afmeldingen dienen uiterlijk 5 november 2020 te zijn gestuurd naar evenementen@stichtingzinnia.nl

SINTERKLAAS CADEAUS 2020

U kunt hier kijken uit welke cadeaus u kunt kiezen (OP=OP)